INFORMATION!

Spørgsmål til og svar fra spillerne.
Michelle

INFORMATION!

Indlægaf Michelle » søn 19. jun 2011 19:27

Nu kan du stille spørgsmål til spillerne, hvis du brænder inde med et sådan til nogle af dem.

Det foregår på følgende måde:

Hver enkelt spiller har hver sin uge (se relevante ugenumre i overskrifterne til trådene i dette forum). I den valgte uge vil det være muligt at stille spørgsmål fra mandag til søndag. De spørgsmål I har, sender I via e-mail til fankoordinatoren på ml@lyngby-boldklub.dk, der så sender spørgsmålene samlet videre til spilleren om mandagen.
Så snart spilleren har svaret på sit/sine spørgsmål, vil spørgsmål såvel som svar blive postet i spillerens tråd herinde. For at undgå kaos vil det ikke være muligt for almindelige brugere at kommentere i trådene i dette forum. Dette er et rimeligt krav fra spillernes side, der sikrer, at de kun skal koncentrere sig om at svare på spørgsmål i netop deres egen uge.

Det er muligt at spørge ind til spillernes spil og arbejde i klubben, men de håber også, at I vil respektere, hvis der er noget, de ikke kan eller vil svare på.

Vi håber, at I vil tage godt imod dette nye tiltag og HUSK, at det er kun muligt at stille spørgsmål til spillerne via e-mail til ml@lyngby-boldklub.dk.

Mange blå-hvide hilsner,
Blue Vikings' bestyrelse.

Tilbage til "Brevkassen"Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst